La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către două femei cu vârste de 34 și 41 de ani, din Filipești, cu privire la faptul că au fost amenințate de un bărbat de 44 de ani, din Roman.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 17 martie a.c., în jurul orei 17:00,  bărbatul de 44 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat la un salon cosmetic, din municipiul Roman, unde ar fi adresat amenințări celor două femei, de 34 și 41 de ani, angajate ale respectivului salon, solicitându-le suma de 60 de lei și servicii gratuite, tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, în urma cercetărilor polițiștii au stabilit că la data de 8 martie a.c., bărbatul de 44 de ani, ar fi intrat în aceeași unitate, solicitând celor două angajate suma de 50 de lei, prin comportamentul său creând o stare de panică clienților, tulburând ordinea și liniștea publică, aspecte care nu au fost sesizate de persoanele vătămate la data respectivă.

În baza probatoriului administrat, la data de 18 martie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 19 martie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile.

sursa: IPJ Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.