Actualizare: Bărbatul a fost plasat in arest la domiciliu. ”La data de 10 martie a.c., bărbatul de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu  pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Neamt.

Stirea initiala: La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 43 ani, din Gâdinți, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeia se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost aşteptată de soţul său, de care era despărţită. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi sustras din buzunarul hainei, un telefon mobil.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.