Un batran in varsta de aproximativ 70 de ani a verificat butelia pana i-a dat foc. Potrivit vecinilor, acesta a apelat la o metoda periculoasa pentru a vedea daca butelia scapa gaze, verificand-o cu flacara deschisa. Gazul s-a aprins, insa din fericire pentru barbat, butelia nu a explodat. S-a aprins doar o fata de masa din curte, iar pana la sosirea pompierilor, gazul din butelie a ars complet.

Comunicat ISU Neamt:

”Marți, 22.08.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o butelie în satul Zănești, comuna Zănești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului a ars gazul butan din butelie.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scăpări de gaze combustibile”.”

Alte doua incendii au avut loc ieri, unul la Ion Creanga si un incendiu la o centrala dezafectata din Piatra- Neamt:

”Marți, 22.08.2017, la ora 11:01, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fân în satul Ion Creangă, comuna Ion Creangă. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şapte pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman şi doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Ion Creangă.

În urma evenimentului au ars cca. 10 tone de fân

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Marți, 22.08.2017, la ora 17:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o centrală termică dezafectată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului au ars deșeuri textile aflate în centrala dezafectată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise”.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.