Panica intr-o scara de bloc ieri la Roman. A fost anuntat un incendiu la un apartament, insa ajunsi la fata locului pompierii au constatat ca proprietara uitase pe foc o oala in care pusese la fiert un biberon pentru a-l steriliza, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

”Duminică, 11.06.2017, la ora 12:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuinţă în municipiul Roman, str. Smirodava.

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Ajunşi la locul evenimentului salvatorii romaşcani au îndepărtat oala uitată pe aragaz în care era pus un biberon la sterilizat, au deschis ferestrele locuinţei şi cele de pe casa scării pentru evacuarea fumului, au intervenit pentru evaluarea medicală primară a unei femei şi a bebeluşului acesteia care au fost evacuaţi din imobil. Au mai fost evaluate medical aproximativ 12 persoane care s-au autoevacuat, nefiind necesare manevre specifice sau transport la spital.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “aparat de gătit nesupravegheat”.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.