Petru Brumă, de 54 de ani, din Bucureşti, a fost depistat joi, la ora 12, în Piatra Neamţ, în urma unei descinderi a poliţiştilor criminalişti. Oamenii legii aveau informaţii despre locul unde se putea ascunde bărbatul care avea de executat 4 ani de închisoare pentru înşelăciune. „În ziua de 7 mai 2015, în jurul orei 12, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamţ au descins la locuința unei femei de pe raza municipiului Piatra Neamț, unde l-au depistat pe B. Petru, de 54 de ani, din București, persoană care poseda mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Ialomița”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ. Bărbatul a fost încătuşat şi condus la Penitenciarul Bacău.

 În ziua de 7 mai 2015, în jurul orei 17, polițiștii de investigații criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Săvinești l-au depistat pe raza comunei pe Andrei Iosub, în vârstă de 25 de ani, care posedă un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Neamț. Inculpatul are de executat 10 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Fapta a vut loc în seara de 2 decembrie 2013, când tânărul l-a lovit pe un consătean în vârstă de 60 de ani, acesta fiind transportat  apoi la spital unde a fost operat. Legistul a stabilit că victima a avut nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, leziunile suferite i-au pus în primejdie viața, prin starea de comă indusă victimei, care la o dată ulterioară a decedat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.