Sâmbătă, 05.11.2016 la ora 13:01, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei locuințe din municipiul Roman.

La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat imediat incendiul. Au ars aproximativ 3 mp din acoperișul casei, alcătuit din astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului – cablu electric defect.

Pompierii au intervenit si vineri in Roman, de data aceasta la o societate comerciala, unde a fost descoperita o grenada.

 Vineri, 04.11.2016, la ora 10:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre descoperirea unui element de muniție la un agent economic din mun. Roman.

La locul intervenţiei s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț, cu 2 subofițeri și autospeciala pirotehnică, care a ridicat, în vederea depozitării și ulterior a distrugerii, 1 grenadă de mână defensivă. Muniția a fost descoperită de un angajat, pe timpul lucrului.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.