Barbatul care s-a aruncat joia trecuta in apele Bistritei, de pe pod Caprioara, pare a fi de negasit. Vezi stirea aici!

Cautarile cu barca nu au dat rezultate, asa ca astazi s-a apelat la ajutorul scafandrilor ISU. La ora redactarii, pregatirile pentru scufundare erau in toi, iar dupa ora 14 urma sa se opreasca uzinarea apei la barajul din avalul podului de la Caprioara, pentru ca scafandrii sa se poata scufunda.

Identitatea celui care s-a sinucis nu este inca stabilita cu exactitate, insa, cele mai multe indicii par sa arate ca este vorba de un elev in varsta de 18 ani de la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț dupa cum relatam in articolul ”Cel care s-a aruncat de pe pod Caprioara ar putea fi un elev

Astazi au aparut noi informatii si povestea incepe sa semene cu celebrul caz ”RALF”, cand un elev din Bucuresti s-a sinucis din dragoste pentru profesoara lui.(VEZI AICI!) Surse apropiate familiei baiatului, au declarat pentru tvmneamt.ro, ca rudele sale sunt aproape convinse ca el este cel pe care pompierii il cauta acum in apele Bistritei. El este din Margineni, statea la internat, era foarte bun la invatatura si foarte evlavios. Aceleasi surse spun ca politistii ar fi descoperit dupa ce au cerut desfasuratorul convorbirilor telefonice de pe mobilului baiatului, ca ultima sa convorbire telefonica, moment surprins si pe camerele de supraveghere de la scoala, a fost cu profesoara lui de limba si literatura romana. Dupa acest moment, la aproximativ o ora, cineva cu semnalmentele lui, se arunca de pe pod.

Pana cand politistii au descoperit cu cine vorbise ultima data baiatul, profesoara, in varsta de aproximativ 35 de ani, a tinut ascuns acest lucru, chiar si cand a fost intrebata, apoi a recunoscut.

Si mai relevant este faptul ca imediat dupa incheierea acestui ultim apel, profesoara l-a sunat de mai multe ori pe baiat, fapt care reiese de pe desfasurator, insa acesta nu i-a mai raspuns, iar acum, toate datele existente par sa conduca spre ipoteza ca el s-a sinucis.

Deocamdata nu avem informatii oficiale, dar daca se confirma cele relatate de sursele noastre, este foarte posibil sa asistam la un scandal rasunator.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Trist. Dar de ce scandalos? Poti fi cel mai abject dintre oameni si cel mai convins crestin. Insa problema este alta. Daca se presupune ca era evlavios, de ce s-a sinucis? Este singurul pacat mortal neiertat de Dumnezeu! Eu cred ca vinovat este sistemul nostru educational care transforma oameni fara etica ( ma refer la tanarul care s-a sinucis) in viitori invatatori, profesori, predicatori, preoti etc. Sper ca jurnalistii sa nu-i faca viata un calvar profesoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.