Lupu Ionut Costin, medic veterinar și președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein din România, a fost numit astăzi, in functia de director general al APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Acesta a intrat în rândurile liberalilor în luna iunie, fiind propus și susținut de PNL Neamț pentru preuarea funcției.
George Lazăr- președintele PNL Neamț: Țin să îi multumesc in mod deosebit pentru sustinere, domnului Presedinte Nicolae Ionel Ciucă și să îi urez lui Ionuț Lupu un mandat cât mai bun.
Un om de înaltă calitate, recunoscut atât local, cât și la nivel național și internațional pentru activitatea și expertiza sa, într-un domeniu extrem de important în județul Neamț.
Ionuț Lupu este un profesionist în domeniul creșterii animalelor, nemțean autentic, născut și crescut aici, unde a îmbrățișat pasiunea pentru acest domeniu.
Activitatea lui Ionuț Lupu vorbește de la sine despre performanțele sale: o prezență recunoscută la Bruxelles, în forumurile decizionale europene, cu o voce puternică în ceea ce privește reglementările legislative pentru creșterea animalelor, Ionuț a dus acestă activitate la nivelul următor în România, care a devenit, și datorită lui, un partener european apreciat în acest domeniu.
Mă bucură să știu că județul Neamț are astfel de oameni, care ne fac mândri și care își aduc aportul în dezvoltarea României.
Aceasta este cea mai bună dovadă că oamenii serioși, responsabili, muncitori se identifică cu valorile pe care noi le promovăm.
Echipa PNL Neamț este întotdeauna pimitoare pentru toți aceea care își doresc, la fel ca și noi, să transformăm județul Neamț într-un județ dezvolat, frumos, un centru turistic important, care să atragă investitori și care să redevină un refugiu natural, cultural și istoric pentru cei care îl vizitează.
Echipa PNL Neamț devine tot mai mare, mai puternică și mai aproape de câștigarea alegerilor de anul viitor.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.