Catalin Vulpe, un fost angajat al Locativserv sustine ca a fost inregistrat audio cand purta o convorbire telefonica cu Janel Iosub, iar omul s-a trezit ca inregistrarea a fost difuzata zilele trecute pe un post de televiziune local din Piatra- Neamt.

Convorbirea a avut loc pe vremea cand personajul de trista amintire (Janel Iosub) era directorul Locativserv.

Gestul lui josnic de a face publica o convorbire privata fara acordul interlocutorului, spune multe despre caracterul individului, iar ceea ce declara fostul angajat confirma ceea ce noi am tot spus in mai multe materiale de presa dar si ce spuneau inca vreo sapte angajati ai Locativserv si anume ca Iosub isi facuse un obicei din a inregistra audio discutii telefonice sau conversatii care aveau loc in diverse locuri (birouri, terase, etc.), pe care ulterior le folosea sau urmeaza sa le foloseasca in scopul unor interese personale.

Am aflat ulterior că de fapt era un obicei la acest individ de a provoca discuții în scopul înregistrării și folosirii lor ulterioare pentru a compromite anumite persoane… este doar o chestiune de timp până ce vor apărea în spațiul public și înregistrări ale convorbirilor lui cu alte persoane”, spune Catalin Vulpe, una dintre victimele ”justitiarului”

El spune ca va face o plangere la CNA impotriva postului de televiziune local.

Catalin Vulpe:

”Incompetența fostului director de conjunctură al LocativServ, Jănel Iosub, m-a adus fără voia mea în centrul unei tentative penibile de compromitere gratuită a actualului primar al municipiului Piatra-Neamț, domnul Dragoș Chitic. Săptămâna trecută, miercuri, 11 octombrie 2017, ora 12:36, în cadrul emisiunii “În ciuda presei” prezentată de d-nul George Harabagiu pe postul TV Tele M Neamț, a fost difuzată o înregistrare audio telefonică între mine și d-nul Jănel Iosub. Țin să precizez că acea discuție telefonică era privată, în afara orelor de program, nu am știut că este înregistrată și nici nu mi-am dat acordul pentru înregistrarea convorbirii și difuzarea acesteia pe un post TV. Menționez că la vremea respectivă eram angajat la SC LocativServ SRL iar d-nul Jănel Iosub era Director General Interimar. Domnul Jănel Iosub nu avea dreptul să înregistreze convorbirea telefonică și nici să o dea spre difuzare unui post TV fără acordul meu. Am aflat ulterior că de fapt era un obicei la acest individ de a provoca discuții în scopul înregistrării și folosirii lor ulterioare pentru a compromite anumite persoane. Subsemnatul a avut o relație foarte bună cu acest Jănel, ba chiar l-am ajutat deoarece nu știa absolut nimic despre modul în care se conduce o societate. Atâta vreme cât acest individ și-a permis să se folosească de mine, un om care nu i-a făcut decât bine, înseamnă că este doar o chestiune de timp până ce vor apărea în spațiul public și înregistrări ale convorbirilor lui cu alte persoane. Am fost folosit într-o dispută împotriva d-nului primar Chitic, dispută din care nu vreau să fac parte și nici nu vreau să fie interpretată tendențios acea convorbire din care se vrea să fie acuzat d-nul Chitic de trafic de influență. Pentru aceste lucruri voi face o plângere la CNA. Nu voi acționa în judecată pe Jănel Iosub sau pe realizatorul emisiunii, pentru că acești doi ”oameni de succes”, după o viața întreagă nu au nimic pe numele lor și câștigarea unui proces de daune ar fi doar o altă dezamăgire. Nu voi putea niciodată să înțeleg cum șeful celor doi, un om care face cu adevărat ceva pentru acest județ și care are pretenții de lider, a fost păcălit și convins să țină pe lângă el astfel de nonvalori uitând ca nemțenii folosesc proverbul străvechi “Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.