Un microbuz al firmei Pristyl din Roman, a luat foc în mers, în comuna Poienari. În autovehiculul care a ars aproape în totalitate, se aflau 18 pasageri la momentul izbucnirii flăcărilor, însă nimeni nu a fost rănit.

La ora 11:47 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un microbuz ce se afla în mers în comuna Poienari. Apelul a fost făcut de conducătorul auto care a sesizat prezența fumului în interiorul microbuzului. Imediat a oprit autovehiculul pentru ca cei 18 pasageri să se autoevacueze.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea pompierilor toate persoanele ce s-au aflat in microbuz erau evacuate, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul se manifesta în partea din fața a microbuzului, la compartimentul motor și la bord, și habitaclu. Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars microbuzul în proporție de 80%.
Incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.