Actualizare: Vezi AICI! Reținere șef de post, ce au decis judecătorii de la Tribunalul Neamț

Stirea initala: Dupa cazul politistilor de la rutiera din Piatra- Neamt, retinuti in 2016 de DNA, un nou caz de coruptie zguduie Politia Neamt. Seful de post din comuna Bodesti a fost retinut ieri de DGA pentru nu mai putin de 7 infractiuni, 3 dintre ele fiind luare de mita, 2 de trafic de influenta si 2 de abuz in serviciu. Potrivit DGA, infractiunile ar avea legatura cu dosare penale pe care politistul le avea in cercetare.

L. Valentin este din Piatra Neamt, are 29 de ani si este politisit din anul 2012. Din 2014 a fost repartizat pentru a-si desfasura activitatea in judetul Neamt, fiind numit ulterior pe functia de sef de post in comuna Bodesti. Astazi urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Comunicat DGA- structura centrala: În data de 26 septembrie 2019, ofițeri de poliție judiciară  ai Direcției Generale  Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au pus în executare mai multe ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri și un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț privind un agent de polițe din județul Neamț.

După audieri, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  trafic de influență (2 fapte), luare de mită (3 fapte) și abuz în serviciu (2 fapte), infracțiuni săvârșite în perioada 2015 – 10.09.2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare.

Astăzi, polițistul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.