PMP Piatra Neamt pare sa se dezintegreze dupa ce tot mai multi oameni din partidul lui Basescu aleg sa-l urmeze pe Marius Ghinet la PNL. Fost consilier local, actual director de logistica la Publiserv, Marius Ghinet a parasit PMP pentru PNL in luna august 2019. Ghinet era vicepresedinte la organizatia Piatra- Neamt.

Potrivit unor surse din PNL, ieri au devenit liberali cu acte in regula alti patru de acum fosti PMP-isti, printre care se numara Radu Florin (vicepresedinte PMP Piatra Neamt si fost presedinte la organizatia de tineret PMP Neamt) si Paul Lapusneanu (vicepresedinte PMP Piatra Neamt si fost presedinte la organizatia de tineret PMP Piatra Neamt). O parte dintre cei care au plecat la PNL își depusesera candidaturile la anumite functii in organizatia PMP Piatra- Neamt, pentru alegerile care urmeaza la organizatia municipala, insa pe ultima suta de metri au facut pasul catre liberali, calea fiindu-le netezita de Marius Ghinet. Pana acum, aproximativ 7 membri PMP l-au urmat pe Marius Ghinet la PNL, urmand inca un lot de cel putin alti 7. Potrivit informatiilor tvmneamt.ro, dupa alegerile prezidentiale vor trece la PNL alti PMP-isti printre care sunt si nume cunoscute.

Daca luam in calcul si faptul ca Laurentiu Dulama, vicepresedinte CJ Neamt, s-a departat total de crezurile PMP, este foarte posibil ca pana la alegerile locale de anul viitor, presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, sa fie cel care va stinge lumina la partid. Gavrilescu nu a putu fin contactat pentru a comenta ultimele dezertari din PMP.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.