Astazi a fost avansat un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la Piata Centrala din Piatra- Neamt.

Anuntul a fost facut de primarul Dragos Chitic, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Primaria Piatra- Neamt.

Noul termen, nu mai stim al catelea o fi, este de 15 ianuarie.

Un obiectiv important pentru noi, este si constructia noii piete, care e aproape de finalizare. Imi exprim nemultumirea ca termenul anuntat de constructor nu a fost respectat. Reamintesc ca este vorba de un contract intre Compania Nationala de Investitii (CNI) si un constructor privat, (n.n. Moldocor) iar primaria nu se poate implica decat doar in rezolvarea anumitor probleme. Speram asadar, ca la inceputul anului viitor, pietrenii sa se poata bucura de noua piata. Speram sa fie gata cat mai repede si sa parcurgem rapid procedurile pentru darea in administrare a acestui obiectiv”, a declarat Dragos Chitic.

Daca in campaniile electorale din acest an primarul era prezent periodic pe santierul pietei in vizite de lucru, acum arata ca Primaria nu are niciun cuvant de spus in ceea ce priveste modul in care se desfasoara lucrurile pe santier.

Lucrarile pentru reconstruirea pietei au inceput in primavara anului acesta si pana acum au fost date cel putin doua termene de finalizare a constructiei. Daca, si cate vor mai urma, vom vedea, tinanad cont ca primarul Chitic a spus de doua ori ca ”spera”.

De mentionat ca nici pana la aceasta ora, de cand a ars piata, Valentin Matu, administratorul pietei nu a aparut cu nicio declaratie publica, despre ce s-a intamplat in noaptea dezastrului, iar ancheta nu gasit niciun vinovat.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cind a mai respectat Batrinu vreun termen de finalizare a vreunei lucrari cu bani publici la care este abonat?Cind o echipa Moldocor era la primarie sa negocieze ultimele detalii inainte de inceperea lucrarilor la piata o alta echipa era la CJ si negociau alt termen pentru finalizarea lucrarilor la scoala speciala de la Stefan cel mare la care erau in intirziere de un an

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.