Simpla vedere a unui om fara adapost, a panicat angajatele de la Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Piatra- Neamt.

Barbatul cu un aspect neingrijit si sub influemta alcoolului, a intrat in sediul Directiei de Asistenta Sociala, care nu se afla in aceeasi cladire cu birourile primariei ci vis a vis,in imediata apropiere a platoului Curtii Domnesti, si cu un ton ceva mai ridicat si vizibil agitat, s-a adresat functionarelor.

Pentru ca inainte de de a intra in cladire fusese vazut tinand in mana o toporisca de mici dimensiuni pe care a lasat-o la intrare, angajatele primariei au crezut ca intentiile sale sunt rau-voitoare si au intrat oarecum in panica, lucru observat de un agent de paza care fusese politist local si care a stiut cum sa procedeze, asa ca l-a scos pe barbat afara cu vorba buna, fara incidente, apoi a sunat la Politia Locala, de unde a fost trimis un echipaj care l-a preluat pe cetateanul turmentat si l-a dus la sediu.

Ulterior s-a stabilit ca omul intrase la Directia de aistenta Sociala, pentru ca el credea ca de acolo poate obtine informatii despre una dintre fiicele lui, care fusese data in plasament in urma cu ceva ani, sperand ca daca o gaseste il va primi si pe el sa locuiasca la ea.

Barbatul, o persoana fara adapost din Piatra Neamț, își cauta fiicele. Doamnele funcționare de la direcția de asistenta sociala din cadrul primăriei Piatra Neamț au anunțat imediat agentul de paza de la firma care asigura paza pe platoul de la Curtea Domneasca. Întâmplător, agentul, fost lucrător la poliției locale Piatra- Neamț, ne-a anunțat imediat. Am intervenit, am imobilizat persoana care făcea scandal și am dus-o la sediul politiei locale Piatra- Neamt. A declarat ca își cauta fiicele. Și-a revenit după cateva ore și și-a dat seama de ceea ce a făcut. Persoana a fost amendata conform legii, cu suma de 1000 de lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice” a declarat Eugen Pancu, directorul politiei locale Piatra- Neamț.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.