De aproape o luna de zile, orasul Targu Neamt, cu o populatie de 18.000 de locuitori, este lasat fara apa (total sau partial) in fiecare zi. Ceea ce face Apaserv (companie din subordinea CJ Neamt- Ionel Arsene) la Targu Neamt, este fara doar si poate o adevarata umilire a oamenilor obligati sa platesca facturile la timp in baza unui contract, dar care nu-si pot permite niste minime conditii de igiena, in plina pandemie, într-un oras din Romania secolului 21.

De la inceputul lunii septembrie, in fiecare zi, Apaserv emite cate un comunicat despre oprirea sau furnizarea cu presiune redusa a apei, in tot orasul sau uneori, in mai multe cartiere. Este evident, o metoda parșivă, folosita pentru a nu inflama spiritele. Una este sa spui in fiecare dimineata ca in ziua respectiva se opreste apa, si alta e sa anunti un oras intreg ca va ramane fara apa luni de zile.

De fiecare data, motivul invocat este acelasi: AVARIE

Ultimul anunt a fost transmis in aceasta dimineata (30 septembrie), la ora 9: ”Având în vedere remedierea unor avarii la conducta de aducţiune a apei potabile Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a acesteia doar în unele zone înalte și capetele de rețea de distribuție, din Orașul Tg.Neamț, astăzi 30.09.2021 între orele 09,30-24,00”, transmite Apaserv.

foto: Ionel Arsene si directorul Apaserv, numit in functie de presedintele CJ Neamt

Vezi si

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe site APASERV găsiți echipa manageriala cu cv -uri cu tot și e publică Poate înțelegeți astfel ce legătură au juriștii și profesorii de educație fizică cu domeniul gospodăririi comunale, sisteme integrate de captare, tratare, înmagazinare, distribuție apă potabilă, și cea de tratare ape uzate menajere .
    Au fost specialiști în oraș, înlocuiți mizerabil prin concursuri aranjate, cazul ing.Mircea Dascălu, singurul director care își luă halatul de electrician din Aro și cobora personal în căminul de vane sa se convingă personal .
    Pe vremea lui apa costa câțiva bani, sun un leu .
    Dar nu îngloba toate cătunele care au consumuri de nu se scot banii pe benzina necesara deplasării lucrătorilor până acolo, dar menținută la același preț că în oraș unde sunt mulți consumatori .
    E clar că e un management prost, cu schema Tesa neproductivă încărcată și cu salarii enorme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.