Viata seniorilor din comuna Săvinești, jud. Neamt, va fi ceva mai buna incepand de saptamana viitoare, gratie unui proiect cu fonduri europene, realizat si finalizat de Primaria Săvinești (primar Daniel Horciu), in parteneriat cu Parohia Sfinții Voievozi (preot Munteanu Petru).

Centrul de zi va fi deschis incapand de luni, 24 octombrie si se va adresa persoanelor cu varste de la 65 de ani în sus, cu domiciliul exclusiv in comuna Săvinesti.

Astfel, seniorii vor beneficia de o multime servicii, asigurate gratuit, cu ajutorul voluntarilor, de la coafura/frizerie pana la terapii medicale, dar si cu programe de socializare, sub supravegherea unor specialisti.

Clădirea in care functioneaza Centrul este fosta scoala din Savinesti, aceasta fiind complet renovata și dotată cu cele mai moderne accesorii și utilitati, fiind prevăzuta chiar si cu panouri solare pentru incălzirea apei.

Mai multe detalii, in materialul video de mai jos, realizat astazi de tvmneamt:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Foarte frumos ,dar ce interes ar avea prezenta unui preot acolo? Cu cât a contribuit dumnealui la realizarea acestui proiect?In curtea bisericii ,zac doua (construcții ),foarte necesare enoriașilor,…casa praznicala și casa mortuala care au devenit depozite de gunoaie și magazii.Aici ,de ce nu se implica și primăria ?Noi enoriașii nu avem nici un cuvânt de spus în fața preotului care ne spune …..daca nu va convine ,… faceți o plângere sau aduceți alt preot .Acest preot atât gândește bănuiesc ,de aceea întreb …care e interesul său ?

  2. Stimate Domn!!! Primaria acceseaza fonduri pentru comunitate! Dumneavoastra cred ca aveti o problema cu preotul paroh. Este problema consiliului parohial la ceea ce spuneti ca se intampla in parohie. Daca sunteti consilier parohial sau enorias, ridicati in sedinte ceea ce sustineti si VA asteptam in sedinta de consilui local sa va expuneti nemultumirile!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.