Actualizare: Cititorii ne informează că bărbatul luat la rost la UPU, este paralizat de mai mulți ani de la brâu în jos și se deplasează în scaun cu rotile.

Pentru ca autoritatile judetene sunt mai mult decat nepasatoare si poate chiar depasite de situatie, un barbat din Piatra- Neamt isi varsa naduful pe o retea de socializare dupa ce a dat nas in nas la UPU (Spitalul Judetean Neamt) cu ”medicul fiola”, recte doctorita Olaru (din spusele pacientilor, aceasta se pare ca-si ”face datoria” chiar daca mai trage cate o dusca- Vezi „Noaptea de Crăciun, pe holuri de spitale. Şi un animal este tratat mai corect! Doctoriţei Olaru cine ar trebui să îi pună fiola?”)

Barbatul a mers seara trecuta (8 iulie 2017) la UPU, pentru ca se simtea rau dupa ce fusese muscat de o insecta. Omul a mers la spital cu masina personala, a asteptat rabdator la rand, apoi a ajuns pe mana medicului Anca Olaru, care dupa ce si-a aruncat o privire l-a luat pe barbat la rost ca ”pentru asta ai venit la spital?” Au urmat si alte reprosuri iar barbatul ii transmite ca ”Nu m-am dus la ma-sa acasa. Un medic asa cum este ea, face UPU de rusine” 

Iata intreaga relatare a lui Dumitru Chele:

Buna seara oameni buni, am sa va povestesc o mica intamplare nefericita care mi sa intamplat in aceasta seara la UPU Piatra Neamt. Simtindu-ma rau din cauza unei muscaturi a unei insecte m-am deplasat la UPU cu masina personala, nu comentez timpul de asteptare care uneori este exagerat, insa dupa un consult vizual a mai multor asistenti am fost luat in primire de Dr. ANCA OLARU, care dupa un consult minim vizual m-a apostrofat ca „ce pentru asta am venit cu masina la urgente?” i-am raspuns ca da , am venit cu masina personala. Nu vreau sa comentez ce sa intamplat si cu ce cuvinte am mai fost chestionat si reprosat… vreau doar sa-i spun ca nu m-am dus la ma-sa acasa si ca un medic ca ea face tot UPU-de rusine. Ar trebui sa se pensioneze si sa se duca …….lui unde o vedea cu ochii si sa lase medicii tineri sa-si faca meseria..

Suntem de acord ca in cele mai multe cazuri o muscatura de insecta nu reprezinta o urgenta majora. Deopotriva insa, sunt cazuri in care pacientilor aflati in astfel de situatii li se poate face rau si dupa cateva ore bune dupa muscatura, iar in cateva minute sa intervina decesul. In acest sens exista si campanii de informare in media, platite din banii ministerului sub tutela caruia se afla si medicul Olaru. Lui Dumitru Chele i-a fost teama pentru viata sa si a vrut sa-l vada un medic, mai ales ca incepuse sa se simta rau. Si unde sa gasesti un medic sambata noaptea, decat la UPU. Anca Olaru putea sa-i explice frumos omului ca nu are nicio problema, sau ca simptomele vor trece si sa-l trimita linistit acasa, nu sa se apuce sa-l ia la rost, pentru ca intr-adevar, barbatul nu s-a dus ”acasa la ma-sa” medicului sa-l trateze.

Avand in vedere ca pe numele acestui medic sunt numeroase reclamatii care-l acuza inclusiv de consum de bauturi alcoolice in timpul serviciului, poate ar trebui sa fie trimis un pic la recreere si nu tinut intr-un spital, pe nervii si pe banii pacientilor.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.