Biblioteca Judeţeană “G.T. Kirileanu”, în parteneriat cu  Asociaţia Culturală “Eu cred”, vă invită joi, 21 septembrie, la ora 17.00, în sala Expo-Club “Victor Brauner” a Bibliotecii Județene (Bd. Republicii, Nr. 17), la lansarea CD-ului de muzică “Dincolo de suflet”, cântecele folk fiind interpretate de Mihai Coşerariu şi Cristina Marin. Alături de CD, vor fi prezentate şi cărţile de poezie “Aşa sunt eu”, „Să goneşti fiara din suflet”, „Dincolo de suflet”, semnate de Mihai Coşerariu, cărți apărute la Editura “Crigarux” din Piatra Neamţ, ale căror poeme au stat la baza  textelor cântecelor.

Vor veni să vorbească despre interpreţi dar şi despre cărţi, Ion Asavei, directorul Bibliotecii “Mihai Eminescu” din Bicaz şi profesorii Marin Udroiu şi Cornel Duculescu. Cei prezenți la manifestare vor avea ocazia să asculte doi îndrăgiți interpreți de muzică folk de pe Valea Bicazului. În viața de zi cu zi, Mihai Coșerariu este polițist în comuna Dămuc, iar Cristina Marin este profesoară de limba și literatura română la Școala gimnazială din Bicaz Chei. Moderatorul întâlnirii va fi Dan Iacob.

Prin manifestări de acest gen, Biblioteca Județeană “G.T. Kirileanu” oferă ocazia creatorilor din Ținutul Neamț de a se face cunoscuți și iubitorilor de muzică și literatură din Piatra-Neamț, menirea unei biblioteci județene fiind și aceea de a-și deschide porțile  pasionaților de muzică, literatură și artă de pe cuprinsul județului nostru.

Ionut CORFU (sursa: Biblioteca Judeteana)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.