S-a rupt lanțul de iubire între PSD și primarul de la Borlești, George Mutu. Acesta a făcut anunțul chiar în ziua de Dragobete, când la Piatra Neamț era în toi o manifestare PSD legată de semnificația acestei sărbători.

Mutu spune că nu va mai candida la primărie din partea PSD, acuzând că este dus cu vorba de Daniel Harpa și că este sabotat chiar de colegii lui de partid, la comanda fostului primar Vali Puică, fără ca liderii județeni să intervină, deși au știut ce se întâmplă la Borlești. Cel mai probabil, Mutu va candida pentru un nou mandat din partea PNL, iar candidatul PSD va fi Vali Puică, cel care nu a mai putut candida pentru încă un mandat în 2020, din cauza unei incompatibilități. ”Exprimandu-mi interesul de a candida si reprezenta PSD, va transmit ca nu am avut nici pana astazi raspunsul concret din partea domnului presedinte PSD Neamt Daniel Vasilica Harpa.

La fel, pe parcursul mandatului meu, semnaland derapajele unor consilieri locali PSD, facute cu intentia de a ma denigra si a ingreuna bunul mers al proiectelor in desfasurare pentru dezvoltarea comunitatii noastre, alimentate in primul rand de seful organizatiei locale Vasile Puica, conducerea judeteana a partidului nu s-a aratat interesata nici macar de o vizita de lucru in teren pentru a rezolva amiabil si de a restructura echipa locala a PSD (…)Din aceste motive, ma vad nevoit de a opta pentru o alta propunere care va fi un mare castig pentru bunastarea comunei noastre (…) DA! VOI CANDIDA! si impreuna cu dumneavoastra voi castiga functia de primar la alegerile din data de 09 Iunie 2024”, scrie primarul de Borlești pe facebook.
Recent, PSD Neamț a pierdut 3 consilieri locali de la Negrești, care au renunțat la mandate și au trecut la PNL împreună cu toată organizația din comună. PSD a rămas fără un consilier local și la Piatra Neamț. Marius Novac și-a dat demisia din CL Piatra Neamț, apoi din PSD și a trecut la Pro România.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Eu credeam că cereți scuze locuitorilor comunei Borlești că nu ați putut face nici un proiect de anvergură pentru locuitori Com. Ați fost susținut permanent de consilieri locali PNL și PSD , am pierdut 4 ani in care loc. Nu a absorbit nici un euro pentru locuitori,sau asfaltat niste străduțe tot pe proiectele Domnului Vali Puica. Comuna Borlești are nevoie de un primar competent care să poată atrage fonduri pe proiecte de anvergura că: apa,care e pe cale de dispariție,canalizare,gaz și după aia asfaltate, dacă credeți că ați făcut așa ceva ,vă încurajez să candidați, dacă nu lăsați la PNL persoane care pot așa ceva. Dar eu cred că există o înțelegere între PSD și PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.