Un barbat de 74 de ani din Gura Humorului și sotia acestuia, in varsta de 73 de ani, erau sa-si piarda viata in aceasta dimineata in jurul orei 10, după ce barbatul a pierdut controlul autoturismului, acesta cazand de pa un pod in albia unui pârâu.

Cei doi au scapat cu viata si cu leziuni minore, refuzand transportul la spital. Accidentul a fost solutionat ca tamponare, nefiind inregistrat cu victime.

La ora 09:15 prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pluton din comuna Pipirig. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, SVSU Pipirig și SAJ. Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de pe un pod căzând în albia unui pârâu. Până la sosirea forțelor de intervenție cele două persoane s-au autoevacuat din autoturism. Un bărbat de 74 de ani și o femeie de 73 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ. Ambele persoane au refuzat transportul la spital”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.