În data de 12 decembrie a.c., ora 14.20, un polițist romașcan, aflându-se în timpul serviciului în ținută civilă, pe strada Roman Mușat a observat un bărbat de aproximativ 40 ani care a folosit un spray lacrimogen împotriva unei bătrâne de aproximativ 70 ani iar prin violență a deposedat-o de o poșetă, pe care victima o avea pe umăr.

Polițiștul a somat suspectul să se oprească, iar întrucât acesta nu s-a supus somației, a pornit in urmărirea acestuia și l-a prins după aproximativ 300 metri.

În momentul prinderii suspectul a folosit același spray lacrimogen și împotriva polițistului. După imobilizare, suspectul a fost condus la Poliția municipiului Roman pentru continuarea cercetărilor.

Acesta are 41 ani și este domiciliat în comuna Gâdinți. Poșeta victimei care conținea 650 lei, un telefon mobil și documente persoanale a fost recuperată și restituită victimei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus reținerea suspectului pentru 24 ore pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.