Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Țibucani, dat în urmărire națională pentru săvârșirea infracțiunii  de tâlhărie, a fost depistat în seara de 16 septembrie, într-un autoturism care circula prin Dumbrava Roșie.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.2 Săvinești, în timp ce se acționau pe strada Zorelelor din Dumbrava Roșie, au oprit un autoturism în care a fost depistat un tânăr de 18 ani din Țibucani, în calitatea de pasager, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Pașcani. Acesta era dat în urmărire la nivel național pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fapt pentru care a fost reținut de către polițiști și predat lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași în vederea îndeplinirii procedurilor“, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ion Creangă au identificat un urmărit național. L-au depistat pe M. Ioan Marian de 24 de ani, pe raza localității, și l-au reținut, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Judecătoria Vaslui. Acesta a fost condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost escortată la Penitenciarul Bacău în vederea încarcerării.

Geanina Nicorescu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.