La data de 24 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Dochia, care a sesizat faptul că nu va respecta măsurile dispuse în ordinul de protecţie, pe care instanţa de judecată l-a emis împotriva sa, şi se va întoarce la domiciliul bunicii sale.

Polițiștii s-au deplasat la locul sesizării, tânărul în cauză, fiind depistat lângă imobilul bunicii sale.

Din cercetări a rezultat că, la data de 20 februarie a.c., deoarece persoana în cauză a exercitat acte de violență împotriva bunicii sale, în vârstă de 89 de ani, din localitatea Dochia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, persoana în cauză fiind evacuată din imobilul bunicii sale.

La data de 23 februarie a.c., Judecătoria Piatra-Neamț a emis un ordin de protecție, împotriva tânărului de 29 de ani, acesta fiind adus la cunoștința persoanei în cauză.

Având în vedere cele constatate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Harghita.

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.