Un tânăr de 20 de ani din Harghita, a pierdut vagonul (semiremorca) TIR-ului pe care îl conducea, într-o curbă de pe pasul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, județul Neamț.

Incidentul s-a petrecut seara trecută (12 februarie). După ce s-a desprins de capul tractor, semiremorca încărcată cu apă minerală, s-a oprit foarte aproape de o râpă, iar partea din spate a rămas parțial pe partea carosabilă. După ce a pus un triunghi refletorizant la câțiva metri de vagonul eșuat, tânărul a plecat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Sesizați prin 112 de un participant la trafic, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde în jurul orei 20, revenise și șoferul, însoțit de reprezentanți ai firmei care deține camionul, pentru a repune semiremorca pe capul tractor.

Conform IPJ Neamț, tânărul nu a fost sancționat. Acesta le-a spus polițiștilor că semiremorca a ieșit din cuiul de cuplare de pe capul tractor, din motive pe care nu și le poate explica.

Acesta este al doilea incident de acest fel care se petrece în pasul Petru Vodă, în doar 3 luni de zile. În luna noiembrie 2022, un șofer moldovean a pierdut semiremorca TIR-ului, tot într-o curbă, blocând complet un sens de mers.

Un șofer moldovean a pierdut vagonul TIR-ului pe Petru Vodă. Traficul se desfășoară pe un singur sens de mers

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.