Imaginile de mai jos sunt extrem de dure si le publicam necenzurate, pentru ca doar asa vor putea intelege cat mai multi parinti, ce se poate intampla din cauza nepasarii, sau poate din cauza increderii prea mari acordata unui copil.

In ultimele zile, in judetul Neamt au avut loc mai multe tragedii petrecute la scaldat. Doua s-au produs ieri, la diferenta de doua ore una de alta, ambele pe raul Siret. Doi copii si-au pierdut viata dupa ce s-au aventurat in apa si au fost inghititi de curenti. Unul la Gadinti si un altul la Ion Creanga. Ambii aveau 16 ani.

Cel care s-a inecat la Gadinti, Cosmin, a fost gasit dupa doua ore si jumatate. Evident, pentru viata lui nu s-a mai putut face nimic si nu l-au mai ajutat nici macar strigatele de disperare ale parintilor rapusi de durere la propriu. Imaginea cu tatal cazut in genunchi si cu cadavrul baiatului sau in plan secund, ar trebui sa staruie in mintea cat mai multor parinti si sa-i puna serios pe ganduri. O tragedie se intampla si gata. Regretele nu mai folosesc la nimic. Tu stii unde este si ce face acum copilul tau?

Ionut CORFU (sursa foto: inroman.ro)

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Sa va fie rusine. Faceți puplicitate pe durerea Familiei noastre cinema va permis, Ati cerut consensu parintilor pt.a publica aceste fotografii necenzurate???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.