O intersectie din Piatra- Neamt a fost blocata peste 20 de minute in aceasta dimineata, pentru o simpla zgarietura.

Este vorba despre giratoriul din spatele hotelului Ceahlau, unde un sofer ucrainean care s-a ratacit cu TIR-ul prin buricul targului din cauza proastei indicatorizari rutiere de orientare, a atins un taxi al carui sofer probabil ca a abordat intersectia cu mai mult tupeu decat de obicei, fara sa-si dea seama ca se afla in unghiul mort al soferului de camion.

Nu s-a intamplat nimic grav, slava Domnului! Doar taxiul a suferit o mica zgarietura, insa cele doua vehicule au fost lasate exact in mijlocul drumului, blocand intersectia care de obicei este foarte aglomerata.

S-a constituit urgent o comisie de gura casca amici cu taximetristul, experti in dinamica producerii tamponarilor, care asistau cu mainile in buzunare la incercarile soferilor sa se strecoare printre camion si autoturismele parcate: ”Asteptam politia”, au spus in cor expertii. Intrebati de ce nu muta masinile, ca doar un sunt victime, tot ei au spus ca nu se poate, pentru ca soferul e strain. Deci cei care au stat astazi la coada la giratoriul din spatele hotelului Ceahlau, sa stie si ei ca strainii care se tamponeaza prin Piatra Neamt au regim special.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Breasla taximetriștilor e foarte unită. Cu ani în urmă, când am fost șicanată într-o parcare de către un taximetrist, am avut curajul să sun la poliție. Până să vină echipajul, zmeul a dispărut. Colegii lui, însă, s-au adunat lângă mașina poliției, cu scopul de a mă intimida. E femeie. E singură. Pe ea! Numai că polițiștii au înțeles că cel vinovat era curajosul care era stăpân pe parcare și care dispăruse. Nu am făcut plângere, deși puteam s-o fac. Luni de zile am fost șicanată în trafic de taxiuri după acest incident. Nu mi-a fost frică. Incidentul de azi arată că sunt nu o breaslă, ci o haită care devine extrem de agresivă când găsesc o victimă slabă. Rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.