Un veteran PSD îl cataloghează pe deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, ca fiind traseist politic.

Ioan Bivolaru, unul dintre cei mai vechi PSD-iști din Neamț, fost parlamentar PSD timp de 18 ani, scrie într-un editorial referitor la ultimele evenimente/scandaluri din PSD Neamț, publicat în Monitorul de Neamț, că Șerban are profilul traseistului politic, după ce în doar patru ani a trecut prin 3 partide. Bivolaru precizează că Daniel Harpa ar trebui să țină cont de remarca lui, dacă și-a propus să reformeze PSD Neamț. În prezent (sesiunea parlamentară începe în septembrie), Șerban este lider de grup al parlamentarilor PSD. ”Ascensiunea acestuia este atipică, motiv pentru care stârneşte nedumeriri. În mediile publice are profilul traseistului politic. A fost ales consilier judeţean în 2012 pe listele PP-DD. În mandatul respectiv a demisionat din PP-DD, înscriindu-se în UNPR, organizaţie condusă de cel care a fost Culiță Tărâță.

A intrat în PSD prin Alianţa electorală PSD-UNPR. În 2016 a fost desemnat ca președinte interimar al TSD Neamţ, poziţie din care a candidat şi a ajuns deputat din partea PSD. În Camera Deputaţilor a primit mai multe funcţii importante consecutiv. Ciprian Şerban a primit funcţia de preşedinte al Comisiei de Transporturi şi Infrastructură, deşi nu este de specialitate.

O astfel de funcție reclamă profesionalism în domeniu. A primit una din funcţiile de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, iar acum este liderul Grupului Parlamentar al PSD. Singura lui carte de vizită relevantă este cea de absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, instituţie care a lansat multe cariere în România. Această succintă trecere în revistă a câtorva dintre liderii PSD Neamţ, relevă o anumită stare de lucruri, de care Daniel Harpa ar trebui să țină cont, dacă vrea s-o ia cu PSD-ul de la zero”, scrie Ioan Bivolaru în Monitorul de Neamț.

Editorialul integral poate fi citit AICI

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.