Din lipsa de ocupatie sau poate din cauza ca i-a spus cineva ca asa da bine la primari, un vicepresedinte al CJ Neamt umbla teleleu prin judet si promite bani cu nemiluita.

De vreo luna de zile, Adrian Diaconu (PSD), fost primar la Cordun si ajuns vice de CJ la sfarsitul lunii mai 2018 dupa executarea lui Dulama, ia la rand aproape zilnic primariile din judet si promite marea cu sarea, neuitand sa-l mentioneze si pe seful sau de partid si de institutie, inculpatul Ionel Arsene. Omul are o agenda in care-si noteaza nevoile primarilor si zice ca nu conteaza sumele de bani de care au edilii nevoie pentru investitii, pot fi oricat de mari, pentru ca acestea vor ajunge la primării negresit, dupa rectificarea bugetara de la sfarsitul acestui an.

Atitudinea lui de om plecat de mult de acasa, starneste amuzamentul functionarilor care stiu ca promsiunile fantasmagorice nu pot fi indeplinite, dar mai ales revolta primarilor care se considera luati din nou de prosti, dupa ce proiectele prin PNDL II au ramas in aer din lipsa de bani, ba mai mult li s-a mai si taiat din ele, inainte sa fie aprobate. Si aprobate au ramas de peste 2 ani, pentru ca banii nu au mai venit si nici pe Arsene nu l-au mai vazut la ochi. Vine insa acum vicele Diaconu si-si umple agenda cu dorinte.

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Diaconule iesi la pensie ca esti varza murata! Halal vice de cj!!!!!!!Apropo il poti lua si pe tutankamon sendrea ca putrezeste la adieconeamt! Fosile si iar fosile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.