Un ”zmeu” din Speranta, a fost surprins de un echipaj de politie locala din Piatra- Neamt, in timp ce se dadea in spectacol. Individul nu este la prima isprava de acest gen. El se comporta violent, injura si isi rupea hainele de pe el, se arata intr-un comunicat al politiei locale:

”In data de 28.01.2017,  in jurul orelor 9.00, o patrula din cadrul Biroului de Ordine publica din structura Politiei locale P. Neamt, in timp ce se afla in efectuarea serviciului pe str. Izvoare,  in zona Centrului social “ Pietricica” din cartierul Speranta,  a depistat pe numitul C. F. , in varsta de 41 de ani din P. Neamt, care,  aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice,   a provocat scandal printr-un comportament  violent,  rupandu-si hainele de pe el.

Pentru mentinerea ordinii si  linistii publice a fost necesara imobilizarea, efectuarea controlului corporal  si incatusarea  respectivei persoane, aceasta fiind condusa  la sediul Politiei locale pentru stabilirea identitatii si aplicarea sanctiunii contraventionale in valoare de 1000 de lei, conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, actualizata.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.