Drumul expres Piatra Neamt- Bacau are unda verde, anunta Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Fondurile sunt deja alocate, iar astazi a expirat perioada legală in care se puteau depune contestații la licitatia pentru realizarea studiului de fezabilitate, prin urmare, contractul pentru acest prim pas, poate fi semnat. ”Moment istoric pentru nemțeni! Nicio contestație la realizarea studiului de fezabilitate al Drumului de Mare Viteză Piatra Neamț – Bacău. Cu alte cuvinte, CONTRACTUL POATE FI SEMNAT!

Prin acest drum expres la profil de autostradă, județul Neamt va fi conectat la artera principală care leagă Moldova de Muntenia! Este un traseu de interes general, nu doar local. O bună infrastructură înseamnă dezvoltare economică. Am spus că e un moment istoric și nu sunt vorbe goale: de la Revoluție încoace, toți politicienii au promis că îl fac. ACUM îl facem. Abia aștept să văd utilajele la lucru. În numele nemțenilor, mulțumesc Guvernului Viorica Dăncilă și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru susținere”, declara Arsene pe pagina de facebook.

 

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Bate vânt a…alegeri!!
    Acușica acușica se schimba vremea, deci nu-i ajuta timpul, mai apoi se cheltuiesc banii pe alte “priorități buzunărești” și apoi revin promisiunile peste alți patru ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.