Cazul microbuzului mortii in care 9 oameni si-au gasit sfarsitul in apele Bistritei la Viisoara, jud. Neamt, devine tot mai ciudat. Dupa ce au aparut mai multe supozitii pe marginea cauzei care a stat la baza pierderii unei roti a masinii, o informatie intrata in posesia noastra in urma cu scurt timp, arata ca roata a fost gasita tocmai in comuna Savinesti, jud. Neamt.

Ieri (6 aprilie), au  continuat cautarile cu scafandri in locul in care microbuzul s-a scufundat, roata lipsa fiind una dintre probele cele mai importante in ancheta. Au fost descoperite pe fundul apei capota si radiatorul masinii, insa roata lipsa era de negasit. In paralel cu cautarile, unul dintre politistii care participa la ancheta a audiat pe pasagerii care erau in cea de a doua masina (acestia veneau din acelasi loc cu cei din microbuzul care s-a scufundat si se cunoasteau intre ei) si a aflat de la unul dintre ei ca acesta luase roata imediat dupa producerea accidentului si o dusese la domiciliul lui din Savinesti, a declarat pentru Antena1, cms. sef Adrian Calin de la Serviciul de Politie Rutiera Neamt, cel care coordoneaza dosarul deschis in urma accidentului.

Loading...

Cel care a luat roata a declarat ca imediat dupa ce masina in care se afla a oprit, a vazut roata plutind pe apa, a luat-o, a pus-o in masina cu care se deplasa si a dus-o acasa.

Faptul ca o persoana care stie ca in masina cazuta in apa sunt 10 oameni (amici/cunoscuti/prieteni) aflati in pericol de moarte, nu are alta grija decat sa recupereze o roata care pluteste pe apa, este cel putin ciudat. Mai mult, malurile canalului sunt foarte abrupte, deci de ce si-ar fi riscat cineva viata ca sa scoata din apa o roata si de ce sa tina ascuns acest lucru timp de doua zile. Sunt intrebari pe care numai anchetatorii le pot lamuri.

Vezi si Ipoteza BOMBA. Razbunare CRIMINALA?

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.