Apaserv, companie din subordinea CJ Neamt, a emis in aceasta dimineata in doar 2 ore, nu mai putin de 5 anunturi de oprire a apei, dupa cum urmeaza:

-Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporarfurnizarea  serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 11.08.2021, în intervalul orar 09.30-14.00.Vor fi afectați utilizatorii de pe strada  Cărturari

-Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Erou Alexandru Moisei din Comuna Vânători-Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Vânători-Neamț astăzi, 11.08.2021, în intervalul orar 09.30-15.00. Vor fi afectați utilizatorii din satele: Lunca și Nemțișor

– Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Poieni din Comuna Brusturi, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Brusturi astăzi, 11.08.2021, în intervalul orar 10.00-16.00.
Vor fi afectați utilizatorii din satul Poiana

-Pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua publică de distribuție a apei potabile din orașul Bicaz programate pentru data de 12.08.2021, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a anunţa întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz în data de 12.08.2021 în intervalul orar 08.00-16.00. Vor fi afectaţi utilizatorii din Cartierul Capșa, de pe străzile: Paltinului, Bistriței, Dumbravei, Aleea Plaiului, Capșa, Dorului, Codrului, Florilor.

-Pentru remedierea unor avarii la conducta de aducțiune Preuțești din care se realizează și alimentarea cu apă potabilă a orașului Tg. Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului public de alimentare cu apa potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi, 11.08.2021, ora 11.30, până în data de 12.08.2021, ora 10.30. Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Biruinței, Batalion, Munteni, Băile Oglinzi, George Coșbuc.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.