Liceenii din Neamt au, acum, oportunitatea de a alege una dintre universitatile de peste granite, in concordanta cu performantele educationale si perspectivele fiecaruia.
Inspectoratul scolar Judetean Neamt vine in sprijinul acestor tineri prin parteneriate in proiectele “Edmundo-a World of Education” si “RIUF-Romanian International University Fair”. Prin aceste proiecte, se ofera tinerilor din Neamt informatii, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Europa, SUA si Canada, precum si oportunitatea de a participa la cel mai mare Targ de Universitati Internationale din Romania care faciliteaza contactul direct al elevilor cu universitati din Europa, Asia si America de Nord. Evenimentul se va desfasura, cel mai aproape, la Iasi, in data de 9 octombrie 2014, dar si la Bucuresti in perioada 4-5 octombrie 2014 si la Timisoara pe 7 octombrie.
Pentru a putea informa elevii cu privire la oportunitatile de studiu in strainatate, in cadrul liceelor din Neamt vor fi derulate actiuni specifice: prezentari, infodesk, afisarea materialelor de promovare in locurile special amenajate din licee si pliante. Subliniem faptul ca, prin serviciul gratuit oferit de Edmundo in alegerea uneia dintre cele 65 de universitati internationale partenere, in cei 6 ani de activitate peste 1900 de tineri si-au inceput studiile peste hotare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.