Cunoscutul interpret de muzica populara Alexandru Brădățan, își sarbatoreste astazi ziua de nastere si cea mai tare urare pe care o primeste, vine nu de oriunde, ci chiar de la varful CJ Neamt. Mai exact, de la vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru (Pro Romania), cunoscuta fiind relatia foarte apropiata dintre cei doi. ”Am știut că Dumnezeu lucrează prin oameni din ziua în care te-am cunoscut” sau ”m-ai făcut mereu să văd soarele acolo unde eu vedeam numai nori”, sunt doar doua exemple din mesajul extrem de sensibil si magulitor, pe care Madalina Ciubotaru îl transmite public pe facebook, pentru artistul din Bucovina. ”La muuuuuulti ani! Ziua de azi este despre tine, (în curând va fi și despre Bucovina ) omul preferat al sufletului meu, pentru că așa cum spuneai, prietenii buni și adevărați trebuie ținuți aproape de suflet!
 
Am știut că Dumnezeu lucrează prin oameni din ziua în care te-am cunoscut și am fost convinsă că mi te-a trimis în cea mai fericită zi a vieții mele tocmai pentru a-mi fi alături în cele mai grele care au urmat!
 
Îți mulțumesc că ai fost necondiționat lângă mine și m-ai făcut mereu să văd soarele acolo unde eu vedeam numai nori!
 
De ziua ta îți doresc să știi ce cauți în viață, sa-ți dai seama când ai gasit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit!”, este mesajul vicepresedintei CJ Neamt, ilustrat cu fotografiile de mai jos, cu cei doi, in ipostaze pline de tandrețe.
 
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.