Un sofer beat a fost oprit dupa o urmarire cu focuri de arma vineri noaptea, la Poiana Teiului, jud. Neamt. Acesta a lovit un parapet chiar sub  ochii oamenilor legii, apoi a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Politistii au plecat dupa el, insa acesta nu avrut sa opreasca, iar dupa o urmarire de 4 km, in zona viaductului de la Poiana Largului au facut uz de arma, tragand in unul dintre pneuri, in cele din urma reusind sa-l opreasca, informeaza IPJ Neamt:

”În ziua de 15 decembrie 2017, ora 23.00, un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Poiana Teiului, a observat în trafic pe DN 17B, în afara localității Poiana Teiului, un autoturism care se deplasa sinuos și care a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului. După producerea evenimentului rutier, autoturismul a revenit pe partea carosabilă , continuându-și drumul.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 4 km, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, însă conducătorul autoturismului a refuzat sa oprească. După efectuarea somației legale, unul din polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, iar unul spre pneurile autoturismului.

În dreptul intersecției Viaduct – Poiana Largului, polițiștii au reușit blocarea autoturismului si imobilizarea conducătorului auto. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 27 ani din comuna Borca se afla sub influența alcoolului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.