In timp ce autoritatile centrale se mai gandesc (de vreo cateva luni de zile) daca se da unda verde pentru rărirea (vanatoarea) ursilor, la Bicaz Chei, jud. Neamt, acestia își fac de cap., spre disperarea localnicilor. Inca doua alerte s-au dat sambata si duminica. Un urs a fost vazut in comuna la miezul noptii de sambata si duminica, iar un alt urs a fost vazut noaptea trecuta, in jurul orei 2. In ambele cazuri, ISU Neamt a avertizat populatia prin mesaj Ro Alert.

Vineri noaptea, peste 30 de persoane au protestat in comuna, dupa ce in doar 40 de minute, au fost doua alerte cu ursi coborati din padure in comunitate. (Amanunte AICI Revoltă la Bicaz Chei! Urșii scot oamenii în stradă. Două avertizări Ro Alert în 40 de minute)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu mai are unde sa stea.pana in 1989 pădurile erau virgine,noi am distrus habitatele lor,nu mai au cu ce se hrăni,Direcția Silvica (Entitatea cu ci mai mulți Ingineri „specialiști responsabili cu defrișarea pădurilor” acum fac presiuni prin media pentru stârpirea lor.Fratilor îmbrăcați în verde daca dispare pădurile și locuitori ei și voi v-ați pierdut locul de munca
    Mai faceți un efort și ocrotiți ce se mai poate și arată nepoților vodtri

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.