Ursul care in aceasta dimineata a sfasiat o oaie intr-o gospodarie din Tazlau, dă din nou tarcoale comunei, fiind vazut in aceasta seara in jurul orei 21, in gradina unei gospodarii.

S-a dat alarma la 112, iar spre Tazlau se indreapta acum o echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei și un echipaj SMURD de la ISU Neamt, a anuntat Prefectura Neamt.

ISU Neamt va transmite un mesaj de avertizare prin Ro Alert, pentru cetatenii din Tazlau.

Reamintim ca ursul izgonit noaptea trecuta la Tazlau, a fugit in padure spre miezul noptii, insa nu s-a lăsat.  Spre dimineata, a distrus un gard al unei gospodarii si a sfartecat o oaie, semn ca animalul este flamand si periculos. ”La sosirea echipelor de intervenție la fata locului acestea au constatat faptul că URSUL era fugit în pădure, precum și faptul că a distrus un gard și a omorât o oaie dintr- o gospodarie.

Jandarmii împreună cu celelalte forțe participante au staționat în zona pentru a elimina pericolul posibilei întoarceri a animalului, după care s-au deplasat la Primărie pentru a întocmii p.v. de intervenție”, a transmis Prefectura Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.