Cu siguranta ati auzit cu totii de USR, partidul acela extrem de galagios, ai carui membri se dau cu fundul de pamant de dimineata pana seara, protesteaza, filmeaza, pozeaza, fac live-uri, despre cât de corupti și hoți sunt alții, despre cum ne pândește la colț Putin și comunismul, iar ei sunt niște zâne bune, care vor sa fericeasca poporul roman. Au si sloganul acela vânturat pana la saturatie: ”Fara hotie ajungem departe”. Slogan care pentru unii dintre ei nu prea este valabil, decat atunci cand au interese politice.

Cine a ajuns pentru prima data in Romania ieri, ar putea crede ca USR este partidul cel mai Albă ca Zapada, numai ca problemele USR incep chiar de la liderul Barna despre care o ancheta jurnalistica a dezvaluit ca a băgat mâna până la cot în niște bani europeni si continua pana in judetul Neamt, unde conform unui articol din urma cu un an publicat de vestea.net, Președintele USR Piatra Neamț este fiica fostului prim-secretar PCR și primar de Piatra Neamț!

Tot in Neamt, USR are un candidat la primaria Roman, Radu Samson pe numele lui, care de ani de zile arata cu degetul, pune la zid, critica, acuza si tine lectii de moralitate administratiei locale, adversarilor politici si in general, tuturor celor care nu sunt de acord cu el, cu principiile lui si ale USR, privind atat de clamata integritate. Chiar zilele trecute l-am vazut chiar cum a dat buzna peste petrecerea unor oameni intr-un restaurant din Roman, filmandu-i si acuzandu-i ca disimuleaza o mita electorala, desi acolo era o simpla aniversare.

Radu Samson este proprietar de agentie imobiliara. Sau de firma (SC Imobiliare SRC SRL) prin intermediul careia cumpara si vinde proprietati imobiliare. Ei bine, ”justitiarul” candidat USR de la Roman, a uitat sau se face că a uitat, ca la un moment dat, chiar el a fost prins cu ocaua mica. Si nu o spunem noi, ci o spune Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, care in 2007 a descoperit ca firma ”justitiarului” de astazi, Radu Samson, practica niste clauze abuzive in relatia cu clientii care apelau la el pentru vanzari sau cumparari imobiliare.

Iata ce spune OPC:În judetul Neamţ s-a constatat existenţa unor clauze contractuale referitoare la penalităţile şi despăgubirile pe care trebuie să le suporte consumatorii, în cazul nerespectării contractului, clauza care creează în detrimentul consumatorului şi contrar cerinţelor bunei-credinţe, un dezechilibru semnificativ între drepturile şi obligaţiile părţilor, după cum urmează:
– SC IMOBILIARE SRC SRL Roman înscrie “nerespectarea obligaţiilor contractuale de către cumpărător îl obligă pe acesta la plata unor daune interese către agenţie în cuantum de 2000 euro” sau “dacă vânzătorul se răzgândeşte este obligat să plătească suma de 2000 Euro plus dublul avansului încasat

Cu alte cuvinte, firma celui care ar vrea acum sa fie primarul orasului Roman, își ardea clientii la buzunar rau de tot. Cine se lăsa in baza lui Samson sa vanda o garsoniera de exemplu, daca se razgandea, plătea de doua ori avansul plus 2.000 de euro.

Daca în afaceri Samson nu a dat deloc dovada de integritate/moralitate, se naste intrebarea, cum ar putea el sa conduca ditamai primaria, mai ales ca i-a fost destul de greu sa treaca si de Bacalaureat, examen pe care nu l-a promovat la prima incercare, dar i-a fost și mai greu sa treaca de examene mult mai simple, cum ar fi cel pentru obtinerea permisului de conducere. Colegii lui de partid spun ca a facut de doua ori scoala de soferi si a sustinut vreo 7 examene pentru permisul auto.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.