Prima alianta PSD-PNL (USL) din judetul Neamt este deja oficiala. Astazi, la Tibucani, Consilierii PSD-PNL au schimbat viceprimarul, pe Rusu Costel (PRU) cu Rusu Ioan (PSD).

A fost a doua incercare dupa cea de pe 4 octombrie, cand doi consilieri PSD si doi PNL s-au opus schimbarii. Cei doi consilieri PSD au fost exclusi din partid si si-au pierdut mandatele pentru ca nu au reaspuns comenzilor de la centru. Astazi, schimbarea viceprimarului a fost votata cu 10 voturi pentru (in astfel de cazuri votul este secret), exact numarul consilierilor PSD plus cei ai PNL.

Asadar, la Tibucani este majoritate PSD-PNL, cu primar PNL si viceprimar PSD, confirmandu-se astfel zvonurile, conform carora la nivelul judetului Neamt se coace o alianta PSD-PNL. Asta, desi presedintele PNL, Ludovic Orban a dat sfoara in tara ca PNL nu va face nicio alianta cu ”ciuma rosie”.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Ludovic Orban prinde fluturi . Opozitia trebuie sa fie constructiva . Daca punctual in localitati trebuie promovate peoiecte si acest deziderat se realizeaza prin cooperare PNL -PSD atunci trebuie facute aliante . Nu spui NU pentru ca nu stii ce sa spui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.