Consilierii judeteni USR Neamt au mai multe intrebari pe care i le-au adresat lui Ionel Arsene intr-o sedinta de CJ, insa acesta refuza sa raspunde de doua luni de zile, spune Florin Zaharia, consilier judetean si fost candidat USR la presedintia CJ Neamt.

Subiectele extrem de sensibile care l-au facut pe Arsene sa urle in ultima sedinta de CJ, sunt reabilitarea strazii Izvoare din Piatra Neamt, motivarea pentru care s-a dezafectat reteaua electrica pentru troleibuze, stadiul proiectului privind achizitia de autobuze electrice si starea drumurilor judetene, pe care in ultimul timp s-au produs mai multe accidente rutiere, din cauza ca DRUPO SA nu a intervenit pentru deszapezire.

Satul sa mai astepte raspunsuri, Zaharia a facut o cerere oficiala, in baza legii 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public si își exprima speranta ca intre drumurile la DNA sau la instantele de judecata, Arsene își va gasi timp sa formuleze si un raspuns la problemele reale ale judetului. ”Deși au trecut aproape două luni de când am cerut, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Neamț, unele date de interes public, nu am primit nici un răspuns până în prezent.

Aceste întrebări au fost o consemnate în procesul verbal al ședinței, răspunsurile sunt încă pe drumul lung al internetului.
Solicităm din nou aceste date, de data aceasta printr-o adresă scrisă. Așteptăm cu interes răspunsurile președintelui Consiliului Județean, pentru a le prezenta cetățenilor. Nu că n-ar trebui ca acest fel de informații să fie comunicate public de CJ, fără rugăminți și dosare cu șină.
Sperăm că între două drumuri spre București, spre DNA sau spre sala de judecată, dl Arsene va îndemna aparatul tehnic al CJ să-și facă treaba”, spune Florin Zaharia.
Ramane de vazut cand si daca vor primi vreun raspuns USR-istii, avand in vedere ca tvmneamt.ro a trimis ultima astfel de cerere catre CJ Neamt, la sfarsitul lunii iulie 2020, insa raspunsul nu a mai venit nici astazi. Intrebarile erau despre banii publici platiti de CJ Neamt catre site-ul ziapiatraneamt.ro, unde i se înalță ode ”iubitului conducator”.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.