USR Neamt tuna si fulgera dupa ce negocierile cu PNL impotriva ”baronului Arsene”, nu au avut un final asa cum si-ar fi dorit. Dupa cum tvmneamt.ro a anuntat in articolul Alianță PNL- USR la Piatra Neamț, cu candidat comun USR, zilele acestea au avut loc discutii PNL-USR, privind formarea unei aliante in Neamt impotriva PSD, insa nu s-a concretizat nimic.

Prin vocea deputalului Iulian Bulai, USR-istii atrag atentia asupra ”pericolului” ca judetul Neamt sa ramana pe mana ”baronului PSD” si lasa sa se inteleaga ca ar exista un blat PNL-PSD in Neamt, prin care Arsene va fi avantajat, fapt pentru care nemtenii vor trebui sa multumeasca liberalilor si premierului Orban. ”Alianța USR PLUS Neamț a făcut apel la unitate împotriva PSD și a baronului Arsene. Apelul nostru a fost refuzat de către PNL. Respectăm această decizie.

Pericolul de a lăsa județul pe mâna PSD este în continuare foarte mare. Privim cu atenție și îngrijorare această evoluție. Dacă Arsene va ajunge din nou președinte de Consiliu Județean va trebui să le mulțumească direct celor din PNL și personal premierului Orban.

La Neamț, participăm la aceste alegeri cu demnitate și conștiința împăcată că am oferit soluția căștigătoare, fără urmă de îndoială”, spune deputatul Iulian Bulai.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Speram ca,prietenul de cafenea al lui Andrusca,in cazul unor rezultate “neconcludente”,sa nu anticipeze un refuz miorlaitor,al demisiei din functia pe care o detine,pentru……. a fi primul pe lista.Doar sa fii,catelul de odaie al inteligentului Barna,nu-i suficient !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.