Deputatul Bulai stabileste noi culmi ale politicii in Romania si parca nu mai stie nici el daca e în opozitie sau la guvernare. Desi partidul din care face parte formeaza Guvernul alaturi de PNL dar si o majoritate parlamentara alaturi de liberali, Bulai are cuvinte de lauda doar cand vine vorba de ministrii USR. In rest, critica aproape orice vine dinspre PNL ca si cum USR nu ar sta la aceeasi masă cu liberalii prin sedintele de Guvern sau de coalitie.
De data asta, Bulai se arata extrem de nemultumit de Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, lansat ieri de Guvern, pe care îl compara cu PNDL-ul PSD-istilor, despre care spune ca e furt pe față. Bulai are si sugestii despre cum ar trebuie sa fie intocmit Programul, insa le expune critic pe facebook, cand ar putea sa le expuna in cadrul coalitiei de guvernare, PNL-USR. ”Am criticat mereu PNDL. Furt pe față. Bătaie de joc. Investiții supradimensionate. Firme de casă abonate la banul public.
PNL anunță că vrea un nou PNDL. Și că a și stabilit suma și are și banii. 10 mld €.
Întrebare: cum va arăta diferit acest PNDL decât cel făcut de PSD?
Dau în scris oricui: fără criterii clare de alocare, fără transparența alocărilor și evaluărilor, România combinatorilor hoți și corupți va arăta tot cu școli cu WC în curte, fără apă și canal și drum de pământ.
Știu că e campanie internă la PNL și fiecare tabără vine cu oferte, dar nu susținem PNDL galben fără schimbări fundamentale de alocare a banilor.
Bani pentru comunități? Da.
Șpăgi și contracte pentru mafia locală? Nu.”, scrie extrem de revoltat Bulai, pe facebook.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.