Problemele din USR Neamt incep sa aiba efecte  negative tot mai vizibile, sub conducerea deputatului Iulian Bulai. Daca pana acum in filiala nemteana a partidului se vorbea doar pe la colturi despre anumite nemultumiri, iata ca mai nou incep sa se dea cartile pe fata, asa ca ieri, Organizatia USR Zanesti formata din 22 de membri, a trecut cu arme si bagaje in barca PNL.

Emil Constantin, liderul organizatiei spune ca in USR democratia este doar un slogan, ca partidul este condus in mod discretionar si ca el este victima unor astfel de practici, fiind suspendat din functie pentru delicte de opinie. ”Pe măsură ce timpul a trecut, am descoperit că Politica Altfel nu era deloc cea la care mă așteptam. Regret să spun că am constatat, că în USR democrația și spiritul de echipă au valoare doar de slogan. Ușor-ușor, USR Neamt mi s-a arătat a fi mai degrabă o societate cu acționar unic, în care nu conta decât ascultarea și obediența. De aceea, oamenii pe care i-am adus alături s-au demotivat treptat și s-au retras. Am ajuns să fiu judecat și marginalizat de colegii de nivel superior pentru că aveam puncte de vedere care nu conveneau. Nu pot fi performant și nu pot rămâne într-un partid în care diferența de opinie și gândirea critică sunt sancționate ca delicte. Pentru că am ales să îmi continui implicarea pentru un impact pozitiv în comunitate, am decis împreună cu întreaga mea echipă (22 membri) să ne alăturăm PNL”, spune Emil Constantin.

De partea cealalta, USR Neamt, prin vocea deputatului Bulai spune ca pierderea nu ar fi atat de mare pentru ca USR Zanesti avea mai putini membri si ca deja s-a demarat refacerea organizatiei cu alti oameni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.