Contractantul si subcontractantii pentru serviciile de deszapezire si imprastiere de metarial antiderapant au avut o intalnire de lucru la Consiliul Judetean Neamt pe tema pregatirilor pentru venirea zapezilor. Au fost inventariate utilajele existente pentru interventiile curente, utilajele la care s-ar putea apela in situatii de exceptie, precum si stocurile de materiale antiderapante. Intalnirea a fost condusa de vicepresedintele Consiliului Judetean, Dan Manoliu.

Dan Manoliu – Vicepresedinte CJ Neamt
“Din punctul nostru de vedere suntem pregatiti sa intervenim pe drumurile judetene in situatia in care apar fenomenele specifice de iarna, asa cum au anuntat prognozele meteorologice. Totusi, incepand de luni, echipele desemnate se vor deplasa pe teren sa verifice daca raportarile facute de contractanti corespund cu situatia reala”

Reprezentantii firmelor care vor presta serviciile de deszapezire si imprastiere de material antiderapant pe drumurile judetene au avut prilejul sa semnaleze, la aceasta intalnire, aspecte ale derularii contractului care nu ii multumesc pe deplin. Printre acestea au fost exprimate dorinta de a fi platiti timpii de asteptare sau de a fi luate in considerare, la plata, cele mai favorabile situatii ale interventiilor lor. In final, s-a convenit ca se va pune la punct un sistem clar de raportare atat a inceperii interventiei si a naturii acesteia, cat si a finalizarii ei, prin dispeceratul Drupo. O alta problema clarificata a fost aceea a interventiei prin abatere de la traseu pe un drum comunal intr-o situatie de urgenta. S-a stabilit ca astfel de interventii vor fi autorizate numai de ISU sau de dispeceratul Drupo.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.