E.ON Moldova Distributie si E.ON Gaz Distributie informeaza ca nu au avizat montarea de materiale electorale pe elemente ale sistemelor de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale. Afisajul abuziv, de orice natura, fie el comercial sau electoral implica riscuri multiple, atat pentru integritatea persoanelor, cat si pentru siguranta functionarii si exploatarii retelelor de distributie.
Pe instalatiile de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale sunt inscriptionate atat elemente de identificare ale acestora, cat si caracteristici de functionare, distante de amplasare si alte detalii. Acoperirea acestora ingreuneaza activitatea angajatilor, fiind necesar un timp mai indelungat pentru efectuarea unor interventii in conditii de siguranta.
Mai mult decat atat, primii care se expun unor riscuri majore de accidentare sunt chiar acele persoane care lipesc materiale publicitare pe instalatiile electrice. In acelasi timp, interventiile neautorizate pot cauza si avarii in retelele de distributie cu energie sau gaze naturale a consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.