V-ati platit rovinieta? Daca da, e bine sa vedeti unde ajung banii. Baietii de la Drumuri (CNAIR) vopseau astazi unul dintre zecile de poduri de pe drumurile nationale din judetul Neamt, care abia stau sa se prabuseasca.

Imaginile au fost surprinse pe podul de peste canalul Bistritei, de pe DN 15 (Piatra Neamt- Bacau), la limita comunelor Podoleni si Zanesti. O echipa de muncitori CNAIR (sa se inteleaga foarte bine, nu avem nimic cu oamenii, ei sunt simpli angajati si executa sarcini), 3 la numar, plus un sofer si o autoutilitara, vopseau podul aflat in stare execrabila din punct de vedere tehnic si al aspectului vizual, cu balustrade rupte si cu elemente de siguranta lipsa .

In urma cu aproximativ o luna, un alt pod de pe drumul national dintre Piatra Neamt si Targu Neamt, aflat de asemenea in pragul prabusirii, era vopsit de o echipa de muncitori CNAIR.

In acest timp, pe podul de la Preluca se circula de peste 3 ani pe un singur fir si probabil ca se va circula la fel, mult timp de acum incolo. Ca sa nu  mai amintim de alte drumuri nationale din judetul Neamt lasate in paragina, pe care n-a mai lucrat nimeni de 15-20 de ani.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cred ca au alocat fonduri pt vopsirea podului autoritățile de la Chișinău deoarece cele de la București nu aloca fonduri pentru drumurile din Moldova.Dc ne adresam lui Putin, poate îl și repara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.