Patru animale au fost salvate sambata si duminica de pompieri. Este vorba despre o vaca ce cazuse intr-un parau si de o catea cu doi pui cazuti intr-un canal adanc de 5m, anunta ISU Neamt:

”Sâmbătă, 08.07.2017, la ora 09:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o vacă este căzută într-un pârâu în comuna Bahna, sat. Ţuţcanii din Vale. La locul indicat de apelant s-au deplasat un ofiţer şi şapte subofiţeri cu o autospecială de capacitate medie şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman şi un pompier voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bahna. S-a intervenit pentru salvarea bovinei cu ajutorul accesoriilor din dotare, aceasta fiind căzută într-un pârâu cu o înălţime a malurilor de cca. 10 m. Vaca a fost evacuată şi predată proprietarului.

 

Duminică, 09.07.2017, la ora 20:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o căţea cu doi pui a căzut într-un canal cu adâncime de cca. 5 m, în municipiul Roman, str. Islazului. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, care au reușit să-i salveze.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.