Nemtenii care doresc sa beneficieze de „O saptamana de refacere in statiunile balneare” ori de „Decada balneara” si sa cedeze impulsului „Hai la bai!” sunt asteptati in unitatile de cazare pana pe 30 aprilie 2015.

Practic, la inceput de an, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania lanseaza o noua campanie de programe destinate valorificarii capacitatilor de cazare si tratament din statiunile romanesti oferind astfel posibilitatea celor interesati sa aiba vacante de sanatate la tarife atractive. Ofertele sunt accesibile tuturor categoriilor sociale, dar in special pensionarilor, studentilor, cat si persoanelor active, persoanelor cu venituri mai reduse, gratie tarifelor accesibile. Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2 si 3 stele. La unele programe s-au inscris chiar si hoteluri de 4 stele. Pachetul de servicii cuprinde o consultatie medicala, la sosire. Este necesara recomandarea medicala si adeverinta de plata a asigurarilor de sanatate sau copia talonului de pensie.Tarifele includ si comisionul pentru agentiile vanzatoare. In cadrul campaniei „O saptamana de refacere” Varianta cu mic dejun prevede 6 nopti de cazare cu mic dejun, doua proceduri/zi. Tariful/persoana/loc in camera dubla in hotel de 2 stele costa 330 de lei/persoana/loc, la hotel 3 stele: 360 de lei/persoana/loc. Varianta  cu demipensiune include 6 nopti cu demipensiune, 2 proceduri/zi , la hotel 2 stele: 470 de lei/persoana/loc, iar la hotel 3 stele: 540 de lei/persoana/loc.

Programul „Decada balneara” cuprinde 10 zile sejur, 9 nopti cazare, pensiune completa, minimum 7 zile tratament, cu 2 proceduri/zi. La hotel 2 stele tariful este de 710 lei/persoana/loc, iar la hotel 3 stele: 830 de lei/persoana/loc. Campania „Hai la bai!” contine 6 zile (5 nopti cazare cu pensiune completa), 2 proceduri/zi, 5 zile  tratament. La hotel de doua stele costurile se ridica la 625 de lei/persoana/loc, iar la hotel 3 stele: 750 de lei/persoana/loc. Mai exista un program de sanatate, intitulat „Wellness balnear”, in cadrul caruia seriviciile includ doar 3 nopti de cazare, 2 zile demipensiune, o masa festiva, acces la piscine/sauna/sala de sport, 2 proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica – serviciile sunt orientative). Aici, la hotel 3 stele costul se ridica la 625 de lei/persoana/loc, iar la hotel 4 stele: 650 de lei/persoana/loc. Doritorii se pot inscrie deja completand formularul Oferte speciale balneo pe adresa office@anat.ro.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.