Deși a fost condamnat la închisoare și se ascunde de executarea pedepsei, Ionel Arsene pare a se bucura în continuare de o deosebită simpatie din partea unor oameni implicați sub o formă sau alta în politica din Neamț și care acum, cel puțin teoretic, fac parte din ”noul PSD”, cel izbăvit de păcatele trecutului. De Sfântul Ioan, pe contul de Facebook al lui Arsene, au curs mesajele de felicitare cu ocazia onomasticii, din partea PSD-știlor, ai căror actuali șefi de partid au fost declarați dușmanii de moarte ai fugarului.

Printre cei care i-au urat de bine, se numără și Iulian Luca, un fericit pensionar, care pe lângă pensie, încasează și un salariu de aproape 10.000 de lei de la Consiliul Județean Neamț, unde este angajat ca sfetnic al lui Ion Asaftei, pe postul de consilier personal al acestuia.

După cum se poate vedea în capturile de ecran de mai jos, Arsene a primit urări și din partea lui Cristian Mihalcea, consilier local PSD Piatra Neamț, dar și din partea lui Anton Covasan, fost primar PSD la Dămuc, actual (sinecurist) director comercial la DRUPO SA, companie din subordinea CJ Neamț.

Printre cei care l-au felicitat cu ”La mulți ani!” pe baronul PSD, mai sunt: Petruța Zamfir– președinte PSD Crăcăoani, Neculai Nastasă– PSD primar Agapia, Maria Petrariu– PSD primărița de la Vânători Neamț, Leopold Antal– PSD viceprimar la Botești, Valeria Dascălu– președinte PSD Săbăoani și fostă primăriță, sau Viorel Smeria– PSD primar la Valea Ursului, comuna care a dat cele mai bune rezultate la ultimele alegeri locale. Așadar, în Neamț, ”noul PSD” pare a fi doar în imaginația grupului de conducere, pentru că în teritoriu, este tot vechiul PSD.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.