Zvonurile din presa locala incep sa se confirme. Consilierul local PNL, Valentin Ciobanu a demisionat ieri din Consiliul Local Piatra- Neamt si potrivit unor surse urmeaza sa fie numit director la Publiserv, societate aflata in subordinea CL Piatra- Neamt.

Valentin Ciobanu a confirmat faptul ca a demisionat din CL Piatra- Neamt. De altfel, in urma cu scurt timp, Primaria a anuntat ca s-a suplimentat ordinea de zi pentru sedinta ordinara de CL de maine, cand se va lua act de incetarea mandatului de consilier local al lui Ciobanu si va fi validat mandatul de consilier local al Crinei Nicoleta Gogu Craiu.

Referitor la preluarea functiei de director la una din societatile Primariei, Valentin Ciobanu nu a negat, insa nici nu a precizat la care dintre ele va fi numit, rezumandu-se la a spune ca ”ma lupt pentru un post de unde as putea face mai mult pentru orasul Piatra- Neamt

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ce javre sunt prin politica asta!!!!!!!
    Nu spunea domnul respectiv ca el face politica pentru binele cetatenilor nu ca altii pentru avantaje, afaceri proprii sau functii? Bani pe facturi de la firmele Primariei sau de la scoli a incasat! Acum se face si director la o firma a Primariei, cu salariu de vreo 100 de milioane de lei!!!!!!
    Si pulimea crede si inghite gogoasa aia cu NORMALITATE IN ADMINISTRATIE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.